Изпомпване с вакуум

Вакуумното изпомпване е бърз и ефективен начин да се справите с натрупваните в продължение на месеци или години отпадъчни наслагвания. То може да бъде приложено, както при битови домакинства, така и при търговски и индустриални обекти.

За целта използваме съвременна апаратура с висока мощност, която осигурява висока ефективност и значително повишава работния капацитет. За клиентите ни това означава отлично качество на извършваните услуги в максимално кратки срокове.

Можете да се допитате до нашия екип за цялата информация, която ви интересува. Нашите служители са достатъчно компетентни да отговорят на всички ваши въпроси и да ви консултират относно най-доброто решение, специално подбрано според типа канализационна система, който ви интереусва и възникналия проблем.

Вакуумната помпа, която използваме, е подходяща, както за жилищни и офис сгради, така и за промишлени обекти, градски и междуградски канализации.

Роял Шумен е една от малкото фирми на българския пазар, която разполага със специализирано оборудване, подходящо за тежки промишлени канализации.