Каломаслоуловители

Петролните продукти и маслата с растителен произход не се комбинират с отпадните води и образуват тънък слой на повърхостта на водата, който впоследствие се превръща в наслагвания по отходните тръби и стените на съдовете за съхранение.

Каломаслоуловителите се използват с цел да бъдат премахнати подобни натрупвания, които нарушават структурата на канализационната ситема и могат да причинят, както опасни запушвания, така и спуквания.

Този тип оборудване филтрира твърдите части и нехомогенните масла и петролни продукти, като по този начин предпазва цялата канализационна система.

Професионалните каломаслоуловители се използват за отпушване и почистване на канали за обекти, при които водата е замърсена с петролни продукти: масла, горива и други. Те отделят твърдите частици, образуващи кална утайка, а впоследствие филтрират петролните отпадъци, които водят до наслагвания и могат да причинят сериозни повреди по канализацията. Каломаслоуловителите се използват за промишлени обекти, автосервизи, специализирани работилници, магазини, бензиностанции и други.

Потърсете ни на посочените координати за контакт, за да се възползвате от услугите, които предлагаме. Ние можем да отстраняването на натрупаната кал, съставена от твърди неразтворими във водата частици, както и петролните продукти попаднали в отпадъчните води.