Отпушване на канали

Фирмата ни може да Ви осигури бързо и ефективно отпушване на битови, градски и междуградски канали. Разполагаме с опитен екип от специалисти и професионално оборудване от висок клас, което е необходимо за своевременното отстраняването на възникнали проблеми. Отпушването на канали може да се окаже изключително трудоемка задача за хората, които нямат опит в тази дейност. Нашият съвет е да се доверите на екипа ни от специалисти, които могат да се справят дори със сериозни запушвания, водещи до водопроводни проблеми и наводнения.

Ние от Роял Шумен сме на Ваше разположение всеки ден от 8:00ч. до 22:00ч., тъй като добре знаем, че проблемите с канализацията не търпят отлагане.

Работим, както с битови клиенти, така и с търговски обекти, големи промишлени центрове, офиси и много други.

Оборудването, което използваме е произведено от компании с безупречна репутация в световен мащаб. То помага за бързото и ефективно разрешаване на всички възникнали проблеми.

За отпушването на труднодостъпни места и апартаменти, разположени на висок етаж, използваме мобилно каналопочитващо устройство, което използва трасираща електрическа система и гарантира отлични резултати, в случай че имате проблем със запушен сифон или тоалетна.

Когато се касае големи промишлени обекти и тежки индустраилни канализации, екипът ни използва комбинирана система за изпомване на отпадни води и отпушване на канали Mercedes-Benz Actros с голям капацитет на цистерната и мощна помпа за продухване на канали, както и помпа URACA KD 716 с налягане до 160 бара и маркучи до 120 метра.

Не се колебайте да се свържете с нас, без значение дали става дума за индивидуално обслужване при запушвания и други канализационни проблеми, или се интересувате от абонаментни схеми на обслужване.