Отпушване на промишлени канализации

Роял Шумен специализира в отпушването на промишлени канализации и гарантира постигането на отлични резултати във възможно най-кратки срокове.

За отпушването на тежки индустриални канализации използваме комбинирана система за изпомване на отпадни води и отпушване на канали Mercedes-Benz Actros с помпа за продухване на канали и допълнителна помпа URACA KD 716 с налягане до 160 бара и маркучи до 120 метра.

Разполагаме още с с роторна дюза тип торпедо с въртящ момент 3000 оборота, подходяща за почистване на корени до 300ФИ, както и с дюза тип жаба за почистване на дъното на канализацията от наноси пясък и чакъл.

За запушени тежки индустриални канали до 600ФИ използваме дюза тип бомба.

Отпушването на канализация в промишлени обекти е специфична задача, която изисква не само отлично оборудване, но и солиден опит и абсолютна прецизност. Апаратурата работи с висока мощност, която предполага изключително внимание и дългогодишна практика.

Само доказани специалисти със солиден опит могат да се погрижат за цялостното почистване на индустриалната канализация, без да нанесат допълнителни щети по канализационната система.