Нашите услуги

Отпушване на канали

Ние от Роял Шумен можем да Ви предложим бързо и ефективно отпушване на битови, градски и междуградски канали. Фирмата ни разполага с опитен екип от специалисти и професионално оборудване, необходимо за отстраняването на възникнали проблеми. Отпушването на канали може да се окаже сложен процес за хората, които нямат опит в тази дейност. Затова Ви съветваме да се доверите на нашия екип от специалисти, които могат да се справят дори със сериозни запушвания, водещи до водопроводни проблеми и наводнения.

Изпомпване на септични ями

Източването и цялостното почистване на септични ями изисква солиден опит, отлични умения, както и използването на висок клас оборудване. Ние използваме комбинирана система с мощна помпа, използвана за изпомване на гъста утайка от дълбочина до 7 метра с хобот за изсмукване на отпадъчната вода. Високата мощност позволява септичната яма да бъде почистена изцяло.

Измиване на площадки

Роял Шумен разполага със специализирано оборудване, дело на доказани производители, което позволява бързото и ефективно измиване на голяма площ. Техниката, която ние използваме е предвидена за измиването на строителни площадки, улици и булеварди, паркинги и други обекти.

Извозване на химични отпадъци

Извозването на химични отпадъци се извършва под строг контрол и е съобразено с държавните разпоредби и изисквания. Фирмата ни е лицензирана с разрешително от РИОСВ за изпомване и извозване на отпадъчни води с различни кодове.

Изпомпване и измиване на пречиствателни съоръжения

Пречиствателните станции и съоръжения имат нужда от поддръжка и регулярно почистване. Отпадъчните материали се трупат в тях месеци наред и при неправилно или нерегулярно обстойно почистване могат да станат причина за намалена ефективност и сериозни повреди. Препоръчва се пречиствателните съоръжения да бъдат почиствани на всеки 6-12 месеца с помощта на специализирано оборудване.

Почистване на утайници

Професионалното почистване на утайници е задължително за всички битови, промишлени, градски, междуградски и тежки индустриални канализации. То е изключително важно за правилната експлоатация и дългорочната издръжливост на водопроводната и канализационната система.

Отпушване на промишлени канализации с камион под високо налягане

За отпушването на тежки индустриални канализации използваме комбинирана система за изпомване на отпадни води и отпушване на канали Mercedes-Benz Actros с помпа за продухване на канали и допълнителна помпа URACA KD 716 с налягане до 160 бара и маркучи до 120 метра.

Изпомпване с вакуум

Вакуумното изпомпване е бърз и ефективен начин да се справите с натрупваните в продължение на месеци или години отпадъчни наслагвания. То може да бъде приложено, както при битови домакинства, така и при търговски и индустриални обекти.

Каломаслоуловители

Професионалните каломаслоуловители се използват за отпушване и почистване на канали за обекти, при които водата е замърсена с петролни продукти: масла, горива и други. Те отделят твърдите частици, образуващи кална утайка, а впоследствие филтрират петролните отпадъци, които водят до наслагвания и могат да причинят сериозни повреди по канализацията. Каломаслоуловителите се използват за промишлени обекти, автосервизи, специализирани работилници, магазини, бензиностанции и други.

Отводняване на помещения

Нашият екип с лекота може да определи причината за наводненото помещение и благодарение на съвременната техника, която използва, да изпомпа водата, причиняваща непоправими щети на Вашето имущество. Каломаслоуловителите се използват за промишлени обекти, автосервизи, специализирани работилници, магазини, бензиностанции и други.

Изгребване на резервоари

Ние от Роял Шумен почистваме всички видове резервори чрез изгребване на отпадъчните наслагвания с помощта на специализирана техника. В случай че наслагванията са значителни и не могат да бъдат изцяло премахнати посредством традиционните методи на почистване, екипът ни използва водна струя под високо налягане.

Диагностика на канали

Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен професионален опит, способни с лекота да открият всички проблеми по канализационната ви система, които причиняват имуществени щети и неприятности. Своевременната диагностика дори на дребни канализационни проблеми може да ви спести много време и финанси. Потърсете съдействие още днес!